Wij maken uw tuin voorjaarsklaar.

Tuinman Zwolle

Tuinman in Zwolle gezocht? Dan helpt BTO Tuinen u graag verder. Wij zijn sinds 1997 actief in de regio Zwolle en beschikken dus over veel ervaring. Buro Tuinaanleg & Onderhoud werkt zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen. In de afgelopen jaren hebben we ook diverse tuinen mogen ontwerpen. Heeft u een passend ontwerp voor uw nieuwe tuin en wilt u dit uitbesteden? BTO Tuinen kan dit project voor u realiseren. Ook als u al een mooie tuin hebt liggen kunt u ons inhuren. Wij kunnen dan het periodiek onderhoud voor uw tuin uitvoeren. Bel ons gerust als u zoekt naar een tuinman in Zwolle die altijd voor u klaar staat.

Tuinman Zwolle

Tuinman in Zwolle gezocht? BTO Tuinen!

Woont u in Zwolle en bent u te druk om uw tuin te onderhouden? Of heeft u nog niet goed voor ogen hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien? Onze tuinman uit Zwolle kan voor u het periodiek onderhoud uitvoeren. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het ontwerp van een nieuwe tuin. Wij ontwerpen al sinds 1997 nieuwe tuinen, met onze ervaring kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Wij kunnen de volgende tuinstijlen voor u realiseren:

  • Moderne tuin
  • Klassieke tuin
  • Thematuin
  • Stadstuin
  • Japanse tuin
  • Engelse tuin

Schakel onze tuinman in Zwolle in en voor u het weet kunt u genieten van uw nieuwe tuin. Wilt u graag een vijver in uw tuin? Of dat er een nieuwe schutting wordt geplaatst? Dit kunnen wij ook voor u realiseren. Neem contact met ons op.

Meer dan onderhoud alleen

Als onze tuinman in Zwolle klaar is met het tuinontwerp, kunnen we de tuin aan gaan leggen. Wij beschikken over alle kennis en middelen om dit op een snelle en duurzame manier te doen. Voor ons periodiek onderhoud kunt u denken aan het verwijderen van onkruid, snoeien van de heg en het maaien van de gras. Allemaal tijdrovende klusjes waar u niet op zit te wachten op uw vrije dag. Onze tuinmannen in Zwolle onderhouden graag uw tuin! Bel gerust vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken via: 038 – 455 01 97. Daarnaast kunt u ons ook per mail bereiken via: info@btotuinen.nl.