Wij maken uw tuin voorjaarsklaar.

Houtbouw

Houtbouw Zwolle

BTO tuinen geeft graag tuinen een nieuw uiterlijk d.m.v. het gebruik van houtbouw. De tuin krijgt op deze manier net die extra uitstraling door het plaatsen van een op maat gemaakte serre, veranda, schuur of tuinhuis. Wij kunnen alles op maat maken, maar leveren ook bestaande mogelijkheden,

Duurzame houtbouw in Zwolle

De opbouw van de houtbouw bestaat uit houten staanders en hardhouten onderbalken en bovenbalken. Door gebruik te maken van hoogstaande en tevens duurzame houtsoorten kunnen we een kwalitatief en volwaardig product afleveren waar u als klant jarenlang plezier van heeft.

Complete tuinaanleg dienst

Naast houtbouw, verzorgen wij het tuinontwerp, de tuinaanleg en kunnen wij ook schuttingen plaatsen of vijvers aanleggen.

Wij denken graag mee met uw wensen en behoeften en zullen natuurlijk daarin meenemen hoe het onderhoud in dit klimaat voor u het beste kan uitpakken.

Meer weten over houtbouw in Zwolle? Maak een vrijblijvende afspraak.

Om goed alles met elkaar door te nemen, en om goed in te gaan op uw wensen en behoeften, moeten wij natuurlijk weten wat u wilt. In dit gesprek nemen wij alle mogelijkheden en de daarbij horende kosten met u door. Neem contact op 038-4550197 of 06-55362061 of laat hier uw contactgegevens achter voor het maken van een afspraak.